tisdag 27 januari 2009

Taaadaammm! Tävlingen är avgjord!!


Nu har ni väntat eller hur! :-) Har jobbat hela dagarna så tiden räckte inte riktigt tog ju några timmar att skriva och kolla alla som velat vara med och tävla. Tusen tusen TACK till alla -jätte skoj att få läsa lite nya bloggar!!


Har under tiden fått samma utmärkelse från två olika bloggar- nämligen Mia med butiken Änglarum och från Ingis.


Jättetack!! Är ju tänkt att skicka den vidare men jag väljer att vänta och kanske skicka den vidare senare.

Så till dragningen- jättemånga lotter blev det totalt 163 st.
Och vinnare bleeeeeeev
1:a pris bloggen Golden &Vitt

2:a pris bloggen Linneagården

3:e pris bloggen Rommemys

Jättegrattis till er alla tre. Ha det gott och många kramar Laila

lördag 24 januari 2009

Vårkänslor-Näeeeeee?


Har haft vårkänslor ett par dagar-men den känslan grusades ganska snabbt idag då vädret svängde på mindre än en kvart.



Tänkte ändå visa lite från mitt köksfönster ,har köpt nya vita primulor -helt enkelt jättevackra och lättskötta.Brukar ha vitlök liggandes på fönsterbrädan och den har tydligen också fått vårkänslor för den har börjat växa och visst är den väl vacker.





Och kan ni tänka er vi har flyttat in i vårt nya sovrum efter 1år!!!!!! på madrass på golvet-ja du hörde alldeles rätt-1år!!!!.(Bilder kommer senare)Den som har tagit mest stryk är min rygg!!! Och så klart efter renoverande i många års tid så har jag fått ett otroligt tålamod. Ps kom ihåg att tävlingen pågår till imorgon kl 18,00 , har börjat skriva lite lappar och det blir några stycken hittills 90 kommentarer och mågra mail+ vissa gånger 2-ja många lotter blir det och superkul att så många svarat!! Ha det gott Kramar Laila

lördag 17 januari 2009

Ta dig lite tid!!!


Ta dig lite tid skriv in Eva Cassidy på min nya Youtube tjänst ,Dubbelklicka påEva Cassidy-Fields of Gold lite halvnere på sidan och snälla sätt dig och njut!!! Ta bara några minuter och njut till musiken och alla dessa helt fanatastiska bilder du kan se i bildspelet.



För mig är det här det ultimata ,kanske till ett glas av rödvin. Här andas avkoppling, avstressande och ro. Ja den ron kan du nästan förutom detta bara uppnå i skogen ensam på en stubbe. Ha det gott o en trevlig helg Kramar Laila

Ps Tävling pågår till 25/1

söndag 11 januari 2009

5000 Besökare och Tävling!!!!!!!


Tadaaaam!!!Oj nu har räknaren passerat 5000 besökare och åh vad glad jag är för att alla Ni tittar in hos mig och läser min blogg-jag uppskattar Er alla!!!!!! Att man sen fått flera nya vänner är ju superkul.

Vad kan passa bättre än att ha en liten tävling! 1:a pris är en av de väskor som jag tillverkar och säljer,2:a och 3:e pris är skyltar och tändsticksaskar också egen tillverkning.



Så här går det till:Om du har en blogg så lämna en kommentar hos mig(då har du en lott i lotteriet)
länkar du till din blogg så får du två lotter ,du får givetvis använda någon av bilderna .
Om du inte har en egen blogg så skickar du ett mail till : petterslailadesign@hotmail.com

Tävlingen kommer att avslutas söndag den 25/1 kl 18,00 Lycka Till! och många Kramar till er alla! Laila

måndag 5 januari 2009

Nya Möjligheter!



Nytt År ,nya förväntningar ,nya möjligheter!Positivt tänkande!!! Jag är en väldigt tänkande person, varje morgon försöker jag fundera ut vad som ska bli positivt med dagen!
Och ur de flesta situationer jag hamnar i under dagen försöker jag ta vara på det positiva och "bra-iga".

Jag formligen hatar alla "gnällspikar" som bara gnäller om att de SKULLE ,VILLE ,HADE VELAT gjort något OM DE BARA ..... osv. Ta tag i situationen,så 2009 det är bara att tuta och köra!!!

Bild: JeanneDarc Living



Läste en annan infallsvinkel på en blogg i går kväll just den, att det flesta bloggare har "överdådigt" julpyntat se´n 1:a advent och redan efter nyår plockar bort allt, medans alla andra väntar betydligt längre? Känner nog igen mig ganska väl, eftersom jag jobbar i en blomsteraffär.
Jag är ganska trött på hyacinter ,julstjärnor och tomtar "nästan"-redan före jul.

På vår blomsteraffär har vi redan börjat fått "vårkänslor", så nu efter nyår åkte hyacinterna ut och pärlhyacinterna in! Waov härligt!!!!!!

Och tänk så snart är det dags att så frön................... :-)

Ha det gott! Ta vara på dagen och NJUUUUT!!!! Kramar Laila