lördag 21 mars 2009

Bilder från vårt nya sov rum



Vad härligt det är när ljuset börjar komma ,snart är det ju vår!!! Och att det blir ljusare märks både på morgnarna och på kvällarna när man åker hem från jobbet. Jag bara säger det I Love It!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Här kommer lite bilder från vårt nya sovrum.


Minns ni den "vackra" lila färgen som fanns i garderoben som vi rev?
Här har vi samma hörn med murstock men vitmålad, dessutom har M gjort en bokhylla i pärlspånt,så här ska fyllas på med böcker.
Till fönstret sydde jag en fuskrullgardin.(Det jättevackra tyget är köpt på Önskehuset.)
Ska nog sy ett par längder i ros tyg till sommaren.
Ovanför sängen har vi satt upp en hylla ,konsollerna är gjorda av gammal snickarglädje(flera bilder på dessa kommer senare)
Ha en bra vecka Kramar Laila

5 kommentarer:

Mia sa...

Det ser jättefint ut i sovrummet, där sover ni säkert hur fint som helst nu när det är så fint också.

Kram Mia

Ullis/Leva på landet sa...

Så fint det blev. Verkligen skillnad. Det tyget skulle jag också kunna tänka mig till gardin. Så gulligt. Har du kommit långt på kursen? Har inte lämnat in första uppgiften än ,men nu är i alla fall bilden klar så jag ska bara skriva klart. Har börjat att titta på de lektionerna som kommer efter men inte så ingående. Det får bli mer nästa helg.
Ha en bra vecka!
Kram Ullis

Annika sa...

Åh vad fint det blev..... väntar sååå på att vi ska bli klara också.... snygg gardin..... Kram Annika

Smultronstället sa...

Å härligt :-) skönt när man har avslutat ett projekt. Tänk att det blir så stor förändring med färg och lite rensning. Du har en händig man du...fin bokhylla.

Ha en bra vecka
Kram M

Målargården sa...

Titta så just och fint det blev. Va härligt med vit färg eller hur? Ser jättemysigt ut. Lämnar ni det rummet på helgerna eller????
Ska försöka ta tag i en pensel igen i helgen, får se vad det blir!!!, .....sa hon lite hemlighetsfullt. Ha en mysig helg!Kram Eva-Mari