söndag 31 maj 2009

Strålande väder,tunnbad och medeltidsmarknad



Vilket väder ,jag säger bara det, det här är mitt väder!!!Helgen har bjudit på jobb på blomsteraffären, lördagseftermiddagen började jag att skrapa och måla på våra gamla trädgårdsmöbler som jag tänker ha i vår nya paviljong som numera blir glasad med gamla fönster och pardörrar.


En av stolarna före.

Kvällen avslutades med god mat och guiness samt bad i badtunna hos goda vänner. Super!!





Idag har vi varit och besökt Medeltidsmarknaden i Leksand ett jättetrevligt evenemang som har blivit en tradition att besöka.Här blev det inköp av ett par udda pelargoner och tomatplanta.
Eftersom det är Morsdag passade vi på att äta lunch också, utsökt Rältanöff (fläskkebabkött och grönsaker) från Rältagården. Vill göra reklam för denna härliga gårdskrog med utsökt mat som är väl värt ett besök kolla deras hemsida som jag länkat. Ha en bra vecka ! Kram Laila

söndag 10 maj 2009

Många projekt blir det!


Ja det var ju ett tag se´n sist och hänt saker har det ju helt klart gjort! Kan ju säga att tiden inte räcker till, fast det är ju som vanligt, jag är en väldig tidsoptimist.
Vill passa på att hälsa till två supertrevliga bloggerskor som jag träffade på Rättviks marknad nämligen Ullis/Leva på landet och Eva-Mari /Målargården, hoppas vi snart ses igen.



Många projekt är på gång hos oss M har börjat bygga en paviljong, jag ska börja lägga plattor utanför altan och vi har sparat en gammal trapp som ska sättas upp där utanför.
Ska ta ut en gammal gjutjärnsbänk som vi har och ställa utanför.



Går och funderar på ett gammalt sittbadkar som vi har stående - vill göra någon form av Spahörna vid mitt växthus.Har ni några förslag???
Men jag har ju hela sommaren på mig! ;-) fniss ,man tycker att det är såååå lång tid!
Ha en bra vecka för nu ska jag ut och rensa rabatter,klippa grenar,räfsa gräsmattan,göra ordning mina drivbänkar, städa på gården mm.mm.mm.mm.mm meeeera projekt!!!! Kramar till er alla! Laila ;-)