fredag 20 februari 2009

Skytte för hela slanten.




Ja den här helgen är jag ledig Jiiipppii! Och när andra laddar för vasalopp och skidåkning så formligen laddar vi på riktigt, för här är det skytte som gäller hela helgen.Tävlingar både lördag och söndag, båda ungdomarna ska skjuta i sina respektive klasser .

Så nu gäller det att hålla tummarna i så de blir blå i två dagar. :-)
Ps Blev ett kort inlägg den här gången. Ha det gott Kramar Laila





lördag 7 februari 2009

Gullig kund!!!!!!





Jag har har en jättetrevlig kund på blomsteraffärn vars skål jag planterat i flera år,har fiskat och försökt köpa hennes helt bedårande skål varje gång, men, men hon vill naturligtvis inte sälja denna vackra skål.



Planteringarna jag gjort har varierat efter årstid men för det det mesta har det varit i vita och gröna toner jätte vackert!! Men fisket gav napp, så döm om min förvåning när jag kom på jobbet igår så stod en liknande lite större skål och väntade på mig- jag säger då bara det - helt enkelt uuuurgullig kund!!!!! Hon har fixat en skål och priset var helt överkomligt! Ett stort tack Yvonne! Så nu har hon bara att fixa fler för flera av mina arbetskamrater vill ha en också.






Har fixat"lite" i mitt kök för varken pengarna eller orken räcker just nu.! (Snart får ni se bilder från vårt nya sovrum.)
Köpte ett vitt ljushus på Gruvgatan häromdan när jag besökte den butiken,står i mitt köksfönster nu , jättevackert.Har satt upp en en korthållare före jul ,så nu har min make skrivit ut gamla foton som vi ska sätta i den.
Två vackra kransar har jag äntligen fått upp på vårt skafferiskåp i köket. Ha det gott Många Kramar till Er alla/ Laila (Ps nu blir det Melodifestivalen!!!)

torsdag 5 februari 2009

Ytterligare en Utmärkelse!




Oj vad skoj att få en utmärkelse, jag blir bara såååå glad!Ett stort TACK till Linda med den "mysiga" bloggen Rommemys.Med den följde att man ska lista 5
saker man inte kan vara utan och efter lite klurande kommer de här:

1. Min underbara familj, jag bara ääälskar Er!!!!
2. Mina penslar och färger- ett riktigt långvarigt förhållande :-)
3. Min kära Syster Yster -olika som bär är vi, men alltid bästa vänner
4. Lakrits- suget kommer smygande ibland!
5.Skogen- mitt andrum i en ibland stressig vardag


Jag väljer att skicka den vidare till
Linneagården
Golden& Vitt
Smultronstället

EwaLills familj
Sign of Hearts